Friday, November 15, 2013

Now, i'm coming back...:)


Assalammualaikum w.b.t... Alhamdulillah ke hadrat Ilahi kerana diberi kesempatan kita masih dapat bersua di sini... Disebabkan terlalu lama ana menyepikan diri, biarlah ana ta'aruf diri ana semula sebagai memulakan balik life baru dalam blog ni...

Wa bismillah, nama diberi Nurulhuda binti Dzulkifli... Korang boleh panggil ana Huda... atau Kak Huda bagi yang muda dari ana...cewaahh...hehe. Sori taw... Ana jenis yang x suka formal sangat exceli... Terase cam hipokrit plk... :) Ana orang 'Ganu'(Terengganu)..he...Dan sekarang alhamdulillah ana dh sambung ke peringkat ijazah di UiTM Shah Alam dengan mengambil kursus Matematik Pengkomputeran, dan kini ana sudah berada dalam semester 6 yang mana in shaa Allah akan berakhir pada pertengahan bulan Januari 2014 nanti... Nak kate akhir sem, xjugak sbb ana mesti apply latihan industri dulu before grad... Alahai...cepat bebenor pikir kn... Sem 6 x abis lagi.. Itupon, if kalau ada rezeki x sangkut pape sem ni, in shaa Allah impian ana Allah akn dipermudahkan lah kn,kn,kn...

Agak kusut sepanjang sem ni... Banyak komitmen itu ini... Asyiklah mngeluh... Astaghfirullah al-'aziim.... Bile dh banyak mende nk kena pikir ni, sampai ana sendiri x reti nk manage masa... Penyakit ana ni xleh nk multitasking sume mende dlm satu masa... Dari diploma sampai lah sekarang...Hmm... X tau nk improve cane dah... Kebluran pon kuat jgk ana ni... Sabo je la bagi sape2 yang biasa dengan ana tu kan... Sem ni kalau se hari x nangis memang x sah... Teruk kan... Everything dah x terjaga... Makan, minum, pakai, kesihatan sume tu dah x terjaga.... Teruk ase sem ni.. Tapi itu sume dugaan kan... Even macam ni keadaan nye pon, ana tetap cube dan dlm proses utk improve diri ana ke arah yang lebih baik... In shaa Allah.. Doakan ana yep,yep,yep...:)

-hudadzul-


2 comments:

  1. Kena kuat huda! Dah tak jauh perjalanan tu.. :) Semoga Allah mempermudahkan semuanya.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Post a Comment